Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) je reklamou na zdravý životní styl. Její účty na sociálních sítích jsou plné záběrů a záznamů z tělocvičen a posiloven, kde buď trénuje choreografie se svým týmem, nebo „jen“ cvičí. Její figura tomu odpovídá. Ani její mladší sestra Lynda (47) se nemá zač stydět, naopak. Vypadá skvěle, přestože jako novinářka netráví v posilovně tolik času jako JLo.

Sestry pojí pevné sourozenecké pouto, JLo Lyndu obdivuje a váží si jí. Mimo jiné pro to, jak - dle jejího názoru - skvěle zvládla být svobodnou matkou. „Je single máma, ale ne tak jako já. Já mám spoustu pomocného personálu, ona nemá. Vždycky se jí ptám, jestli něco nepotřebuje, a ona vždycky řekne, že ne, že je v pohodě. I když vidím, že je vyřízená,“ řekla zpěvačka v minulosti v jednom z rozhovorů. „Zkrátka ji miluji a velmi uznávám,“ dodala.

Lynda je matkou dcery Lucie Wren, kterou má s expartnerem Adamem Goldfriedem.

Lopez se nedávno zasnoubila s bývalým baseballistou Alexem Rodriguezem. Jejich radost z životního kroku nyní trochu kazí drby, že krátce před zásnubami Alex psal jiné ženě a údajně po ní žádal sexy videa a další pikantnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám