Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) a Alex Rodriguez v sobotu oznámili zásnuby a nutno podotknout, že bývalý hráč baseballu se s výběrem prstenu opravdu překonal. Vytasil se s ním na romantické dovolené na Bahamách a JLo jednoduše nemohla odmítnout.

Sportovec v důchodu se ostatně pěkně plácl přes kapsu. Cena prstenu podle odborníků činí v přepočtu necelých 23 miliónů korun a obří diamant má prý minimálně 10 karátů. „Je to opravdu snová záležitost. Zářící diamant zasazený v platině má hodnotu minimálně 1 milión dolarů,“ nechala se slyšet Lauren McCawley, specialistka na luxusní šperky, která hodnotila prsteny například Beyoncé, Amal Clooney, Elizabeth Taylor nebo Angeliny Jolie.

Její slova potvrdil i prezident WP Diamonds Andrew Brown: „Dovedu si představit, že jeho hodnota bude zhruba milión dolarů,“ sdělil E! News.

Zdaleka to ovšem není první zásnubní prsten, který Jennifer někdo navlékl. Zpěvačka na nabídku k sňatku řekla ano už popáté.

První diamant dostala od Ojaniho Noy, prvního manžela, za nějž se provdala v roce 1997 a s nímž se rozvedla o necelý rok později. Další jí navlékl tanečník Cris Judd, za kterého se provdala v roce 2001. Rozvod byl dovršen v lednu 2003, ale to už byla zasnoubená s Benem Affleckem. S tím ale u oltáře nikdy nestanula, ačkoliv prsten s růžovým diamantem v hodnotě zhruba 57 miliónů korun opravdu stál za to.

Třetím manželem byl Marc Anthony, otec jejích dětí Maxe a Emmy, za kterého se provdala v roce 2004. Prsten od Anthonyho je odhadován jako nejdražší ze všech. Jeho hodnota prý činila více než 91 miliónů korun. Rozvod byl dovršen deset let po uzavření sňatku.

Rodriguez sice možná nenavlékl Jennifer nejdražší prsten, který kdy nosila, ale kompenzuje to faktem, že je pro zpěvačku snad konečně tím pravým.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám