Hlavní obsah
Článek

Vypadá to, že se v americkém šoubyznysu schyluje k další velkolepé svatbě. Jennifer Lopez (54) o zasnoubení s bývalým baseballistou Alexem Rodriguezem (43) mlčí, ale její prsten hovoří za vše.

Tajemství ze zpěvaččina soukromí prozradilo video zachycující její návštěvu baseballového zápasu v Bostonu. K tomuto sportu ji to táhne díky partnerovi, který hrál za tým New York Yankees.

Alex na Instagramu zveřejnil krátkou nahrávku, na níž zpěvačka zvedla ruku a oslnila prstenem s obrovským diamantem. Americká média mají jasno v tom, že je zásnubní. Vzhledem k jeho velikosti je zřejmé, že se Alex musel pořádně plácnout přes kapsu. Fanoušci už „snoubence“ zahrnuli gratulacemi.

Pár spolu začal randit v březnu roku 2017, takže stačili jeden druhého dostatečně poznat, aby plánovali svatbu. Lopez má za sebou už tři ztroskotaná manželství. Nevyšlo jí to s Ojanim Noaem, Crisem Juddem ani Marcem Anthonym, s nímž má desetiletá dvojčata Maxe a Emme. Popová hvězda dostala zásnubní prsten i od herce Bena Afflecka. Svatby se ale nedočkali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám