Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) byla v tomto týdnu na pláži snad každý den. Užívala si totiž oslavu svých 49. narozenin. Nejsou to sice kulatiny, ale koneckonců i ty máte jenom jednou za život. A kde jinde narozeniny oslavit než na Bahamách?

Matka dvou dětí samozřejmě neopomněla své fanoušky na sociálních sítích náležitě zásobovat fotkami v bikinách. A že je na co se dívat. Postavu má naprosto dokonalou a figurou připomíná spíš dvacítku než skoro padesátnici.

Oslavy s nejbližšími si Jennifer užívala plnými doušky a nechyběly ani její desetiletá dvojčata Max a Emme, které má ze vztahu s Marcem Anthonym. Přítomný byl samozřejmě i její přítel Alex Rodriguez. S bývalou baseballovou hvězdou zpěvačka randí od března loňského roku.

Jennifer byla od té doby několikrát viděna s masivním diamantem na prsteníčku a okamžitě se začalo spekulovat o zasnoubení. Pro Jennifer by to byl manžel číslo čtyři, zatímco Rodriguez by se ženil podruhé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám