Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na hudební scéně sice Jennifer Lopez (54) patří ke „služebně starším“ zpěvačkám, ale na pódiu předvádí žhavou podívanou už téměř dvě desetiletí. Pohled na její miliónový zadeček publikum jen tak neomrzí.

Zpěvačka, která i dva roky před padesátkou na jevišti řádí stejně jako o generaci mladší konkurence, své sexy křivky nevystavuje jen pro vlastní obohacení. Na koncertě v Brooklynu, kde společně s ní vystoupili i Jay-Z, Stevie Wonder či Chris Brown, šlo o podporu obyvatel postižených přírodními katastrofami, které letos připravily o střechu nad hlavou tisíce lidí. Peníze vybrané za vstupenky i sledování vystoupení na internetu putovaly k nápravě škod po hurikánech, které zpustošily oblast Karibiku včetně Floridy, a zemětřesení v Mexiku.

Jennifer Lopez je při shánění peněz pro lidi v nouzi velmi iniciativní. O víkendu společně s přítelem Alexem Rodriguezem uspořádala jiný koncert, díky němuž se vybralo 35 miliónů amerických dolarů. Zpěvačka ví, co je při shánění finančních prostředků její nejsilnější zbraní. Když se na pódiu předvede v sexy outfitech, peníze se jen hrnou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám