Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Popularita trvalky hudebního průmyslu je stabilní už od konce minulého století, kdy odstartovala kariéru hitem If You Had My Love. Jennifer Lopez (54) se na scéně pohybuje už téměř dvě desetiletí, na jejím vzhledu to ale není vůbec znát.

Služebně sice spadá mezi pamětnice 90. let, ale na jevišti umí i s padesátkou na krku publikum rozproudit stejně jako výrazně mladší zpěvačky. Jennifer může stále vystavovat svůj ikonický zadeček pojištěný na závratných 27 miliónů amerických dolarů. Své nestárnoucí tělíčko předvedla na titulní straně magazínu Paper. Maminka devítiletých dvojčat pro lasvegaské vydání nafotila žhavé snímky, na nichž vypadá spíše jako sexy dvacítka než žena, která se brzy zařadí mezi padesátnice.

Město hříchu je pro Jennifer Lopez druhým domovem. Nestárnoucí sexsymbol zde od roku 2016 odehrál 60 koncertů a další vystoupení má naplánovaná na září. Celkově se už na božskou JLo přišlo podívat čtvrt miliónu fanoušků, kteří za vstupenky utratili přes 50 miliónů amerických dolarů. Po zveřejnění žhavých fotek v magazínu Paper nehrozí, že by o lístky na další koncerty nebyl zájem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám