Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V rámci strhující lasvegaské show All I Have, v němž superhvězda Jennifer Lopez (54) předvádí dvě hodiny velmi dynamických tanečních kreací, se stalo cosi nepříjemného.

Uprostřed jedné skladby se diva prohnula dozadu, jenže zřejmě o fous víc, než bylo záhodno, a tak trochu se onom v záklonu 'zlomila' a zůstala ležet s roztaženými stehny směrem k obecenstvu. V této poloze setrvala naštěstí jen pár vteřin a její tanečníci, v tu chvíli oblečení do zářivých oranžových trikotů, jí přispěchali na pomoc. Jejich ustaraný výraz však mluvil za vše. Chytili Jennifer za paže, nejprve ji pomohli se narovnat, a jakmile pobrala dech, pokračovali všichni společně v tanci.

Za vším byla zřejmě chvilková nevolnost nebo svalová křeč. Důležité však je, že JLo se nezranila a zbytek produkce dokázala odtančit a odzpívat bez jakéhokoliv zakolísání. Tato show je pro kasino, v němž se odehrává, velmi důležitá. Jde o nejúspěšnější místní produkci a jen v roce 2016 dokázala vydělat 34,6 miliónu dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám