Hlavní obsah
Článek

Pro svůj společenský debut s novým partnerem si Jennifer Lopez (54) zvolila jednu z největších a nejhonosnějších akcí - newyorskou Met Gala, kam přišla uctít zakladatelku značky Comme des Garçons Rei Kawakubo a podpořit ‚kostýmní‘ křídlo Metropolitního muzea umění v New Yorku.

Jedná se o charitativní večer zasvěcený módě, prestiži, luxusu, takže pozvané dámy řeší dlouho dopředu, co obléknou. Lopez jako by záměrně šla z extrému do extrému... Zatímco minulý týden na Billboard Latin Music Awards vynesla dva modely, které nenechávaly ani píď prostoru pro fantazii, na Met Gala byla v bledě modré róbě značky Valentino, tvořené jednoduchými šaty a transparentní vlečkou, jako schovaná. Minimalistickou róbu doplnila jednoduchým účesem, kouřovým líčením a diamantovými šperky.

Jak již bylo řečeno, jednalo se o první oficiální akci, kam zpěvačka a herečka dorazila po boku nového přítele, bývalého hráče baseballu Alexe Rodrigueze (41). Poprvé spolu na večeři byli viděni v půlce března a mezi tím už ho Lopez stihla představit i mamince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám