Hlavní obsah
Článek

Sotva skončila s jedním románkem, už je na pořadu dne další... Jennifer Lopez (54) po rozchodu s rapperem Drakem dlouho netruchlila, a jak už Super.cz informoval, rychle si našla adekvátní náhradu. Tou je dnes již bývalý baseballista Alex Rodriguez, který loni po 22 letech skončil s profesionální kariérou.

Jednačtyřicetiletý sportovec za tu dobu stihl vydělat ještě víc, než jeho současná partnerka, jejíž majetek má být přibližně 340 miliónů dolarů. Jmění Alexe se totiž odhaduje na 400 miliónů dolarů. Zpěvačka tak před padesátkou klofla skutečně parádní partii...

Hudební i filmová diva se ve čtvrtek rozhodla neponechat nic náhodě a předvést to nejlepší ze svých tělesných předností. V bílých minišatech opatřených ještě pořádným rozparkem nechala vyniknout svým štíhlým nohám a obepla pozadí, o němž jeden z jejích bývalých milenců P. Diddy v roce 2014 prohlásil, že je doslova uměleckým dílem.

Lopez s Rodriguezem zavítali na romantickou večeři do restaurace Casa Tua v Miami. A i když z podniku neodcházeli ruku v ruce, o jejich milostném vztahu už není pochyb.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám