Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Padesátka je za dveřmi a Jennifer Lopez (54) se musí pořádně činit, aby si udržela své sexy křivky. Hudební hvězda se cvičením nepolevuje a vypadá jako z reklamy na posilovnu.

Popová diva na sobě nedře jen kvůli koncertům, na nichž může oblékat stejně odvážně kostýmy jako její o generaci mladší konkurentky. Jennifer si výstavní figuru udržuje taky kvůli tomu, aby pro muže nepřestala být sexsymbolem, což se jí stále daří naplňovat.

Zpěvačka má za sebou krátký románek s o 17 let mladším rapperem Drakem, ale na nezájem nápadníků si nemůže stěžovat ani jako rozvedená matka devítiletých dvojčat Maxe a Emme. Jennifer momentálně tráví dovolenou na Bahamách, kde by jí měl dělat společnost její nový objev.

Nestárnoucí hvězda má mít blízko k bývalému hráči baseballu Alexi Rodriguezovi, v jehož náruči už spočinuly Cameron Diaz (51) i Kate Hudson (44). Společný snímek nového páru se ještě na veřejnost nedostal. Útěchou můžou být alespoň záběry Jennifer před fitkem, z nichž jsou patrné výsledky její dřiny. Přestože se nezadržitelně blíží padesátiny, zpěvačka může odhalovat pevné bříško.

Reklama

Další články

Načítám