Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popová stálice Jennifer Lopez (54) se údajně nejen po pracovní stránce sblížila s o sedmnáct let mladším rapperem Drakem, který ještě před pár měsíci chodil s Rihannou. Podle úterních informací serveru TMZ spolu poslední dobou strávili spoustu času natáčením společné písně a navzdory značnému věkovému rozdílu to mezi nimi jiskří.

Dvojice v pondělí večer zavítala do restaurace Delilah ve West Hollywoodu, kde se setkali ještě například s herečkou Kristin Chenoweth nebo komikem Kevinem Hartem. Drake se navíc už dvakrát zastavil v Las Vegas na jejích koncertech All I Have. Podle zdroje z okolí páru je jen otázkou času, kdy spolu tihle dva začnou chodit, pokud už tak neučinili...

JLo je od srpnového rozchodu s tanečníkem Casperem Smartem bez partnera, i když se chvíli spekulovalo, že je na spadnutí její návrat k exmanželovi Marcu Anthonymu, se kterým má osmiletá dvojčata Maxe a Emme. S Drakem se pro změnu v září rozešla po krátkodobě obnoveném románku zpěvačka Rihanna. V minulosti se hovořilo i o jeho údajném poměru s tenistkou Serenou Williams.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám