Hlavní obsah
Článek

Nejen taxíky se v pondělí večer v New Yorku nesly v tónu křiklavě žluté... V sexy kompletu úzkých šatů v délce midi a kabátku ke kotníkům v téže barvě zářila Jennifer Lopez (54) na nočním Manhattanu široko daleko. Když odcházela z luxusních prostor Hammerstein Ballroom v budově Manhattan Center Studios, byla obsypána fanoušky i fotografy, kteří se nemohli nabažit jejího dechberoucího dekoltu.

Právě na sexy žlábku mezi ňadry si dává JLo poslední dobou hodně záležet a dokáže jej vytvořit téměř za všech okolností. To ovšem vyvolává dohady o tom, zda si poprsí nenechala mírně vylepšit, jelikož v mládí tak omamnými křivkami rozhodně nepřekypovala. Jasně patrné je to například v jednom z jejích prvních filmů Selena z roku 1997.

Pokud byste rádi okopírovali tento hvězdný look, museli byste zavítat do butiku mladého amerického návrháře Christiana Siriana. Kanárkově žluté šaty s kabátkem byste našli v jeho nové kolekci na podzim a zimu. Jennifer komplet doplnila ještě o lodičky Christian Louboutin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám