Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Může se zdát, že tyto slavné dámy mají dnes všechno, ale nebylo tomu tak vždy. Než se proslavily, ať už v modelingu nebo na stříbrném plátně, bylo jim doporučeno shodit pár kil. Podívejte se, které to byly.

Gigi Hadid

Gigi Hadid (28) patří mezi deset nejlépe placených modelek světa a těžko si dokážeme představit, že někdy měla pár kil navíc. Než se začala věnovat modelingu, byla Hadid profesionální volejbalistkou, nebyla sice žádná baculka, ale svalů měla na rozdávání. Každá agentura ji prý tehdy odmítla s tím, že musí shodit, jinak ji úspěch nečeká. V posledních letech je Gigi pro změnu kritizována kvůli tomu, že je velmi hubená. Za to ovšem mohou léky, které bere kvůli onemocnění štítné žlázy.

Margot Robbie

Hvězda Tarantinova trháku Tenkrát v Hollywoodu Margot Robbie (33) je považována za jednu z nejvíc sexy hereček světa už od dob, kdy se v Sebevražedném oddílu představila jako Harley Quinn. Ale ani ona to na začátku kariéry neměla nejjednodušší. Po debutu ve Vlkovi z Wall Street jí bylo řečeno, že jestli chce být velkou herečkou, musí shodit. Zhubla 9 kilo, ale pro roli Harley Quinn musela hubnout dál. Ve fitku v té době trénovala prý tři hodiny denně.

Jennifer Lawrence

Hvězda Hunger Games Jennifer Lawrence (33) se nejednou nechala slyšet, že pro roli nikdy hladovět nebude. Kvůli roli baleríny ve filmu Rudá volavka však musela. Držela dietu a trénovala se stejným trenérem jako Natalie Portman pro roli v Černé labuti. Trénink v kombinaci s dietou jí však dělal problémy, a dokonce jednou omdlela.

Ashley Benson

Partnerka modelky Cary Delevingne, herečka Ashley Benson (29), je také hvězdou seriálu Prolhané krásky, a ačkoliv nikdy nebyla při těle, často jí bylo opakováno, že má zhubnout. Do toho se však nijak nehrne, a tak některé role dokonce odmítla, protože podle vlastních slov nechtěla vypadat jako kostlivec.

Lily Collins

Dcera zpěváka Phila Collinse Lily Collins (30) je úspěšnou herečkou. Přestože v minulosti trpěla anorexií, vzala v roce 2017 náročnou roli ve filmu To the Bone právě o dívce, která trpí touto poruchou. Věděla však přesně, proč to dělá, a díky tomu zůstala zdravá.

Amanda Seyfried

Droboučká hvězda muzikálu Mamma Mia! Amanda Seyfried (38) na sociálních sítích často lamentovala o hloupých standardech Hollywoodu. Jí samotné bylo několikrát řečeno, že má nadváhu, a tak herečka musí pravidelně cvičit, aby se udržovala ve formě. Dokonce se nechala slyšet, že kdyby to nedělala, roli v muzikálu by určitě nedostala.

Reklama

Další články

Načítám