Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhá nejlépe vydělávající herečka Jennifer Lawrence (33) se momentálně nezastaví a téměř každý den stráví v jiné světové metropoli. Ne že by snad byla tak hladová po cestování nebo si chtěla užít aktivní dovolenou. Právě naopak, jde tu o byznys.

Protože je hlavní hvězdou filmu Rudá volavka (v originále Red Sparrow), účastí se spolu s dalšími tvůrci všech jeho hlavních premiér. A snaží se být velmi oslnivá, což pro tuto atraktivní ženu v nejlepších letech není zas až takový problém.

Jen nyní v newyorské Alice Tully Hall, kde byl film ve slavnostní premiéře promítán, došlo k malé šlamastice během jejího pózování pro fotografy. Přesně v okamžiku, kdy se Jennifer s dramatickým make-upem snažila o stejně dramatický výraz, bradavka jejího pravého ňadra svévolně opustila pro ni vyhrazený prostor v dekoltu slavné krásky.

Je to opravdu smůla, protože tahle zářící hollywoodská hvězda má samozřejmě k dispozici celý tým profesionálů, kteří nemají nic jiného na práci než se starat o to, aby byla stále krásná a skvěle upravená, dekolt nevyjímaje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám