Hlavní obsah
Článek

Ještě neoslavila ani třicátiny a počtem hereckých trofejí předčí i zasloužilé umělkyně. Jennifer Lawrence (33) je ozdobou filmových premiér, ale rozhodla se, že ze světa šoubyznysu dočasně zmizí a bude prosazovat spravedlnost.

Hollywoodská hvězda po nedělním udílení cen BAFTA zůstala v Londýně, kde o den později uvedla premiéru svého nejnovějšího filmu Rudá volavka. Zatímco na ceremoniál v rámci podpory iniciativy Time´s Up oblékla celkem konzervativní černé šaty, na slavnostní projekci se mohla mnohem více odvázat. Jennifer dost poodhalila svou hruď a v odvážném modelu vystavila ňadra.

Takhle ji už ale fanoušci jen tak neuvidí. V listopadu se v kinech objeví ještě v dalším pokračování X-Menů a pak si hodlá dát od herectví minimálně rok pauzu. Jejím novým koníčkem je politický aktivismus. Herečka, která už dříve upozorňovala na genderový nepoměr mezi platy v Hollywoodu, by se chtěla zasadit především v boji proti korupci.

„Příští rok si dám pauzu. Chtěla bych docílit toho, aby se mladí lidé více zajímali o politiku a budovali demokracii,“ tvrdí herečka, jejíž sláva začala skomírat. Jennifer Lawrence má Oscara za Terapii láskou a za své role posbírala už tři Zlaté glóby. Loni ovšem šlápla vedle se symbolickým dramatem matka!, s nímž aspiruje na anticenu Zlatou malinu. A ani Rudá volavka ji nejspíš mezi elitu nevrátí. Podle amerických kritiků nejde o film s oscarovými ambicemi.

Bude vám Jennifer Lawrence chybět?
Ano, je to skvělá herečka
75,3 %
Budou mi stačit její starší filmy
6,5 %
Ne, už jí bylo dost
18,2 %
Celkem hlasovalo 665 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám