Hlavní obsah
Článek

Jejich láska se zrodila během natáčení ambiciózního filmového projektu, který u diváků neuspěl, a skončila dva měsíce po jeho premiéře. Kontroverzní snímek matka! Jennifer Lawrence (33) ani Darrenu Aronofskému (48) nakonec štěstí nepřinesl.

Když renomovaný režisér loni natáčel mysteriózní hororové podobenství s herečkou, která má ve své sbírce Oscara a tři Zlaté glóby, očekávalo se, že jde o sázku na jistotu, která oběma zajistí další ceny a uznání. Jejich matka! ale spoustu diváků otrávila, v kinech neuspěla, a rozhodně nepatří k tomu nejlepšímu, co se letos v Hollywoodu urodilo.

Film vzbuzoval velká očekávání, protože mezi režisérem a o generaci mladší Lawrence přeskočila jiskra a zrodil se potenciálně nejzajímavější pár příštího oscarového ceremoniálu. Pokud se herečka a režisér vůbec dočkají nominací, což není příliš reálné, po červeném koberci se určitě ruku v ruce neprojdou.

„Navázali jsme přátelství, které během natáčení dospělo v jakousi profesionální spolupráci. A když byl film hotový, řekli jsme si, že jsme vlastně partneři,“ řekla herečka pro Hollywood Reporter, kde potvrdila rozchod.

Související témata:
Darren Aronofsky

Reklama

Další články

Načítám