Hlavní obsah
Článek

Netrpělivě očekávaný horor s názvem matka! je minimálně pro herečku Jennifer Lawrence (33) naprosto přelomový. Během natáčení se totiž sblížila s jeho režisérem Darrenem Aronofskym (48). Benátskou premiéru si ale místo nich pro sebe ukradla Michelle Pfeiffer (59).

Světová premiéra hororu matka! proběhla na festivalu v Benátkách, kde se očekávalo, že Jennifer a o 21 let starší Darren konečně oficiálně potvrdí jejich lásku. Na červeném koberci se k sobě ale moc neměli. Lawrence v mysteriózním filmu sice ztvárnila hlavní roli, senzací večera se však stala její kolegyně z matky! Michelle Pfeiffer.

Herečky ještě před premiérou v Benátkách společně zapózovaly na tiskové konferenci. Už tam by málokdo odhadoval, že je od sebe dělí 32 let. Nestárnoucí Michelle Pfeiffer byla okouzlující v černých šatech zdobených květinovými motivy a o pár hodin později se po červeném koberci prošla ve zlatém modelu zdůrazňujícím její štíhlou siluetu. Krásce s šedesátkou na krku musela ustoupit i Lawrence, která se ve svém věku může pochlubit Oscarem a třemi Zlatými glóby.

Darren Aronovsky je na benátském festivalu jako doma. O Zlatého lva už soutěžil se svými filmy Fontána, Wrestler i Černá labuť. Do prvního z nich obsadil svou snoubenku Rachel Weisz, která později dala přednost Danielu Craigovi. Jejich láska se zrodila při natáčení hororu Dům snů. Film matka! pro změnu přinesl štěstí Darrenovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám