Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dávno, co si francouzská herečka Marion Cotillard ‚užila‘ publicity v souvislosti s rozchodem Angeliny Jolie a Brada Pitta. Spekulovalo se tehdy o vztahu Cotillard s Pittem, jenž měl vzniknout během natáčení filmu Spojenci. Oni dva jimi nebyli, herečka, jež v té době navíc oznámila těhotenství, což byla pro mnohé další voda na mlýn, to rázně popřela. A nyní se v podstatě ze stejného důvodu pozornosti dostalo další slavné ženě, herečce Jennifer Lawrence (33).

Ta se do popředí zájmu dostala kvůli rozchodu herců Chrise Pratta (38) a Anny Faris (40). Podle některých zapálených internetových ‚komentátorů‘ mezi Lawrence a Prattem vzniklo pouto během natáčení filmu Pasažéři. „Nemůžu uvěřit, že se Chris Pratt a Anna Faris rozcházejí, je to chyba Jennifer Lawrence“ nebo „Jennifer Lawrence rozvedla manželství Chrise Pratta“, případně „Ten způsob, jakým se Chris Pratt během rozhovorů díval na Jennifer Lawrence. Viděl jsem, že se blíží rozchod“, mají jasno někteří.

Averze mezi herečkami šla podle dalších vyčíst už z jejich setkání na premiéře Pasažérů, kdy obě působily dost v křeči. Tak uvidíme, zda mají pravdu, nebo jde jen o výkřiky do tmy. Ne že by nebyli pěkný pár, ale jedním z důvodů krachu manželství s Faris má být zaneprázdněnost obou herců, a v tomto ohledu by si s Lawrence zrovna nepomohl.

Rozchod Pratt a Faris ohlásili o víkendu prostřednictvím svých sociálních sítí s tím, že se dlouho snažili vztah zachránit, ale nepovedlo se. Herci spolu mají čtyřletého syna Jacka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám