Hlavní obsah
Článek

Smrt mladého herce Claye Adlera otřásla nejen oscarovou herečkou Jennifer Lawrence (33), která jej poznala na počátku své kariéry. Nic nenasvědčovalo tomu, že by měl tendence sáhnout si na život.

Clay Adler snil o hereckého kariéře, ale významné role se bohužel nedočkal. Upozornil na sebe v reality show Newport Harbor: The Real Orange County a v televizním filmu The Fish Tank. Atraktivní muž byl přesto zván na večírky, kde se sblížil se slavnějšími herci.

K tragédii došlo na kalifornské pláži, kam se Clay vypravil se svými přáteli na výlet, kde se bavili střílením. Herec zbraň namířil ke své hlavě a vystřelil. I když byl převezen do nemocnice, zranění podlehl.

„Je to obrovská ztráta. V jeho chování nebyl nikdy ani náznak depresí. Neměl žádné psychické problémy. Jeho smrt je strašná tragédie,“ tvrdí Clayův kamarád.

Adler v roce 2007 pózoval společně s Jennifer Lawrence na udílení Movieguide Awards. Herečka, která má na kontě Oscara a tři Zlaté glóby, tehdy byla na startu své kariéry a s Clayem je spojoval stejný sen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám