Hlavní obsah
Článek

Natáčení filmu Mother! sice nevedlo k mateřství, ale na place se zrodila láska, která k němu může směřovat. Režisér Darren Aronofsky (48) herečku Jennifer Lawrence (33) natolik okouzlil, že spolu tvoří pár.

Hollywoodská hvězda, která má ve svém věku na kontě Oscara a tři Zlaté glóby, dělá svému nejnovějšímu filmu reklamu půl roku předtím, než dorazí do kin. Herečka a režisér spolu byli zvěčněni v New Yorku, kde se vedli jako zamilovaný pár. Teď už není pochyb o tom, že to mezi nimi při natáčení v kanadském Montrealu pořádně zajiskřilo. Pokud jim to vydrží, mohli by na příštím oscarovém ceremoniálu tvořit nejsledovanější pár.

Režisér oceňovaných filmů Requiem za sen, Wrestler a Černá labuť má s Rachel Weisz desetiletého syna Henryho. Jeho snoubenka se ovšem během natáčení hororu Dům snů zakoukala do Daniela Craiga a s představitelem Jamese Bonda už tvoří manželský pár. Nyní se o tom, že natáčení přeje lásce, přesvědčil i Darren. Ulovil o generaci mladší krásku, která randila s hecem Nicholasem Houltem i zpěvákem Chrisem Martinem z kapely Coldplay.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám