Hlavní obsah
Článek

Liam Hemsworth (26) je už stejně urostlý jako jeho starší bratr Chris Hemsworth (40), který proslul jako komiksový Thor. Herec, který v Hunger Games prožil románek s Jennifer Lawrence (33), tvoří pár s kontroverzní zpěvačkou.

Rodilý Australan má slabost pro adrenalin a v americkém Miami si tak místo koupání užíval jízdu na surfu. Liam není na prkně žádný amatér a na Floridě předvedl suverénní jízdu. Ještě zajímavější pohled na něj byl na parkovišti, kde při převlékání ukázal své svalnaté tělo.

Vztah hvězdy filmu Den nezávislosti: Nový útok s oplzlou zpěvačkou Miley Cyrus (31) by vydal na román. Láska mezi nimi propukla už v roce 2009, ale pár si prošel odloučením. Přestože se Liam a Miley v květnu roku 2012 zasnoubili, následující rok přišel rozchod. Zpěvačka se poté sblížila s Patrickem Schwarzeneggerem, ale později jí osud do cesty opět přivedl Hemswortha. V roce 2015 to dali zase dohromady a společně plánují svatbu.

Přítomnost Liama Miley očividně svědčí. Od té doby, co s ním opět tvoří pár, se uklidnila a přestala sociální sítě zásobovat lascivními fotkami s odhalenými ňadry a vypláznutým jazykem.

Reklama

Další články

Načítám