Hlavní obsah
Článek

Ve filmových kruzích není žádnou výjimkou, když se kromě díla zrodí i láska. Setkání herečky Jennifer Lawrence (33) s režisérem Darrenem Aronofskym nejspíš také překročilo rovinu pracovní spolupráce.

Uznávaný režisér nejoceňovanější herečku mladší generace obsadil do svého dosud nepojmenovaného filmu, kvůli němuž spolu v létě strávili spoustu času. Přestože je od sebe dělí 21 let, údajně v sobě našli zalíbení a vídají se i nad rámec svých povinností.

„Snaží se to držet pod pokličkou, ale lásku už nemohou déle skrývat. Zdá se, že si vzájemně dokonale vyhovují,“ píše britský The Sun. Ostatně by to nebylo poprvé, kdy to na place zajiskřilo.

Režisér filmů Fontána, Černá labuť či Wrestler moc dobře ví, jak to v šoubyznysu chodí. Sám se na vlastní kůži přesvědčil o tom, že srdci nelze poručit. Herečka Rachel Weisz mu dokonce porodila syna Henryho, ale při natáčení hororu Dům snů podlehla charizmatu Daniela Craiga. Aronofsky neměl proti představiteli Jamese Bonda šanci, takže by pro něj poměr s Jennifer Lawrence byl velkým zadostiučiněním.

Herečka, která už stačila posbírat Oscara a tři Zlaté glóby, volí stále starší partnery. Nejprve randila s kolegou ze ságy X-Men Nicholasem Houltem (26), pak si užila románek s Chrisem Martinem (39) z Coldplay, a nyní má prožívat lásku s o generaci starším Aronofskym (47).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám