Hlavní obsah
Článek

Hlavní hvězdou komedie Jak na věc byl Hugh Grant, ale Nicholas Hoult (27), jemuž bylo během natáčení pouhých 11 let, pro něj byl před kamerou přinejmenším rovnocenným parťákem.

Dětský herec byl pro film z roku 2002 skvělou volbou a divákům bylo zřejmé, že jeho kariéra s nástupem puberty neskončí. Podivínský chlapec, který v Jak na věc zasáhl do života věčného starého mládence, dospěl a z Velké Británie zamířil do Hollywoodu.

Nicholas Hoult se stal jako Beast součástí komiksové ságy X-Men, díky níž se dal dohromady s Jennifer Lawrence (33). Vztah dvou mutantů z filmového plátna však po několika rozchodech a usmířeních přerostl do přátelské podoby. Předloni se Hoult předvedl jako zotročený Nux ve filmu Šílený Max: Zběsilá cesta, který posbíral šest Oscarů.

Nejnovějším počinem herce, jehož nepostihnul osud většiny dětských hvězd, je akční thriller Collide. Nicholas Hoult jej uvedl v německém Kolíně nad Rýnem, kde film vznikal. Kromě něj si v něm zahráli i herečtí veteráni Anthony Hopkins a Ben Kingsley, kteří ve světě filmu slavili úspěch dávno předtím, než se Nicholas narodil.

Související témata:
Nicholas Hoult

Reklama

Další články

Načítám