Hlavní obsah
Článek

Během natáčení čtyřdílné sci-fi ságy Hunger Games spolu Jennifer Lawrence (33) a Liam Hemsworth (25) strávili čtyři roky, takže měli dostatek příležitostí k tomu vzájemně se poznat. Těsně před tím, než do kin dorazí závěrečná část s podtitulem Síla vzdoru 2. část, jejich přátelství údajně přerostlo v lásku.

V době, když se držitelka Oscara za Terapii láskou a mladší bratr slavnějšího Chrise Hemswortha (40) setkali před kamerou, byli oba zadaní. Zatímco Jennifer randila s hercem Nicholasem Houltem, Liam prožíval poměr s Miley Cyrus (31). Nyní jsou však oba bez partnera, takže mohou vzájemný vztah povznést na vyšší úroveň.

Jennifer Lawrence stačila ještě prožít románek s Chrisem Martinem z Coldplay, ale nyní prý zjistila, že Liam Hemsworth je jejímu srdci nejbližší. Láska z filmového plátna tak přerostla v reálné emoce. Kolegové z Hunger Games jsou prý neustále v kontaktu, a když spolu nemohou být osobně, hodiny tráví na telefonu. „Spousta lidí je přesvědčena o tom, že to dali dohromady,“ tvrdí americký magazín OK!

Reklama

Další články

Načítám