Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chris Martin (38) je momentálně v šoubyznysu horké zboží. Po rozchodu s Gwyneth Paltrow (51) to dal dohromady s další oscarovou herečkou, ale téměř o dvě dekády mladší - Jennifer Lawrence (33). Vztah to ale od počátku není idylický. Jennifer se nesrovnala s faktem, že Chris se kvůli dětem stále stýká s Gwyneth a na veřejnosti se s exmanželkou objevuje častěji než s ní. Jednu takovou veřejnou procházku navíc nyní frontman Coldplay podnikl ještě s úplně jinou ženou - Kylie Minogue (55).

Jelikož se po několika rozchodech a usmířeních momentálně neví, jak to mezi Martinem a Lawrence vlastně je, podle mnoha zahraničních médií se dost možná vyvíjí úplně nový romantický pár. Kolegové z branže Chris a Kylie se totiž pár hodin po zpěvaččině nedělním vystoupení na British Summer Time festivalu v londýnském Hyde Parku vydali na procházku noční metropolí.

Zakleslí do sebe to v brzkých ranních hodinách vzali v Londýně přes tamní Parlament k Buckinghamskému paláci až do St. James’s Parku. Fotografie se objevily v několika médiích. Očití svědci mají podle deníku Mirror o vzájemných sympatiích jasno a hovoří o tom, že Chris s Kylie měli svůj malý svět. Zároveň ale nesmíme opomenout, že dvojici pojí letité přátelství.

Reklama

Další články

Načítám