Hlavní obsah
Článek

Americká herečka Jennifer Lawrence (33) má slabost pro britské kluky. Před rockerem Chrisem Martinem ze skupiny Coldplay, s nímž randí teď, chodila s britským modelem a hercem Nicholasem Houltem. Pětadvacetiletý hezoun už ale po ní netruchlí. Má totiž neméně atraktivní náhradu – americkou herečku Diannu Agron.

Ta přiletěla za Nicholasem do Londýna a on ji vodil ulicemi hlavního města Spojeného království a ukazoval hospůdky a místa, která si během dospívání zamiloval. Na večeři ji pozval do hospody Black Lion v londýnské čtvrti Hammersmith a netajil se tím, že je do ní úplný blázen.

„Nicholas se chová velmi nenápadně, takže nejdříve s ním Dianna jen přišla do hospody a byla součástí bandy. Nikdo si o nich nic nemyslel, ale pak se velmi sblížili a chovali se jako pár. Dianna na to nevypadá, ale je to holka stojící rovně nohama na zemi, a tak se jí líbí, že Nicholas žije úplně normální život,“ píše britský The Sun.

O tři roky starší kráska ze seriálu Glee měla před Houltem kolegu Joshe Hutchersona, před ním také Dava Franka či Alexe Pettyfera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám