Hlavní obsah
Článek

Oscarová herečka definitivně popřela zvěsti, podle nichž to s jejím rozvodem nebude zase až tak horké. Její vztah s Chrisem Martinem už však patří do minulosti, protože se na veřejnosti poprvé objevila s novým oficiálním pánským doprovodem.

Po Valentýnu se spekulovala o tom, že se Gwyneth a Chris snaží manželství zachránit, ale nyní je zřejmé, že spolu udržují přátelský vztah jen kvůli jejich dvěma dětem. Zatímco frontman britské kapely Coldplay nadále randí s hvězdou Hunger Games Jennifer Lawrence (33), nového partnera se dočkala i jeho žena.

Gwyneth Paltrow (51) se novým úlovkem pochlubila na narozeninové oslavě Roberta Downeyho Jr. alias komiksového Iron Mana, jehož milenku ztvárnila ve filmové trilogii. Rozvádějící se herečka na akci plnou celebrit dorazila s producentem a scenáristou Bradem Falchukem, který ji držel kolem pasu.

Nový přítel držitelky Oscara za hlavní roli ve filmu Zamilovaný Shakespeare stojí za úspěšnými seriály Glee a American Horror Story. Na osvědčený koncept druhého z nich letos naváže novinkou American Crime Story.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám