Hlavní obsah
Článek

Na udílení filmových cen je Jennifer Lawrence (33) vždy vítanou ozdobou, a pokud se zrovna ve večerní róbě nesesune k zemi, sklízí obdiv. To se ovšem při setkání s ní na veřejnosti říct nedá.

Herečka, k jejímž obdivovatelům patří i zpěvák Chris Martin, patří k největším hollywoodským hvězdám současnosti, ale na ulici by se za ní ohlédnul jen málokdo. Bez pomoci stylistů a maskérů je totiž Jennifer obyčejná holka, která má do sexsymbolu hodně daleko. O to více však překvapuje na filmovém plátně, kde se mění v atraktivní ženu.

Na nedávném udílení PGA Awards Lawrence dokázala, že má v Hollywoodu své pevné místo. Po loňském a předloňském úspěchu s filmy Terapie láskou a Špinavý trik sice nefiguruje v nominacích na herecká ocenění, ale přesto je na ceremoniálech očekávaným hostem.

V uplynulé sezóně sice Jennifer Lawrence nenatočila žádný film, díky němuž by se dočkala uznání, ale svou kariéru obohatila o dva divácké trháky X-Men: Budoucí minulost a Hunger Games: Síla vzdoru 1. část. Drama Serena, v němž se potřetí objevila s Bradleyem Cooperem, se bohužel s velkým ohlasem nesetkalo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám