Hlavní obsah
Článek

Kožní problémy se nevyhýbají ani celebritám. Své o tom ví uznávaná herečka Jennifer Lawrence (23), s níž mají občas maskéři spoustu práce.

Navzdory nízkému věku patří Jennifer k hollywoodské špičce a ve své sbírce má Oscara, na něhož byla v uplynulých čtyřech letech nominována hned třikrát. Známá herečka je ozdobou slavnostních ceremoniálů, kde se jí nevyhýbají trapasy, ale v civilu by v ní filmovou krásku poznal málokdo.

Doznívající puberta se totiž nepříznivě projevuje na její pleti, kterou při natáčení maskuje silná vrstva make-upu. Když si ale v Londýně vyšla do restaurace se svým přítelem Nicholasem Houltem (24), nedostatky na jejím obličeji byly nepřehlédnutelné. Jennifer si navíc dopřávala jednu cigaretu za druhou, což její pleti určitě nesvědčí.

Lawrence je poslední dobou pracovně vytížená jako největší hollywoodské hvězdy. Letos se v kinech objeví v dalším pokračování Hunger Games i nových X-Menech, kde si zahrála s Houltem. Očekávaný je také film Serena, v němž opět ztvární pár s Bradleym Cooperem. Naváže tak na Terapii láskou, která jí zajistila Oscara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám