Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I v rodinách známých osobností dochází k tragédiím. Podívejte se, které světové celebrity přišly o své rodiče za velice brutálních okolností.

Zpěvačka zažila obrovskou rodinnou trágédii v roce 2008, dva roky po úspěchu ve filmu Dreamgirls. Její matka, bratr a synovec byli zastřeleni přímo v domě její sestry. Právě její odloučený manžel provedl tuto násilnou trojnásobnou vraždu.

Stalo se to ještě v Jihoafrické republice, kde se Charlize narodila. Její matka Gerda zastřelila jejího otce Charlese. Zabila ho v sebeobraně, jelikož byl opilý a vyhrožoval, že je zabije obě. Matka herečky nebyla stíhána, protože chránila sebe a dceru před alkoholickým násilníkem.

Dave Navarro (52)

Bývalý manžel krásné Carmen Electry přišel o svou matku ve svých necelých šestnácti. Jí i její kamarádku zastřelil její expřítel v bytě v L.A. K jeho dopadení došlo až o několik let později díky pořadu o hledaných osobách.

Patrick Duffy (70)

Slavný Bobby Erwing z Dallasu nebo také Frank Lambert ze sitcomu Krok za krokem přišel o oba rodiče během ozbrojeného přepadení jejich podniku v Montaně. Dva pachatelé byli odsouzeni k 75 letem ve vězení. Jeden z nich byl v roce 2007 propuštěn.

Michael Jordan (56)

Otec slaného basketbalisty byl zabit v roce 1993. Zastřelili ho při krádeži auta ve kterém seděl a sebrali mu dva prsteny NBA, které mu dal Michalel jako dárek. Dva útočníci byli v roce 1996 za čin odsouzeni na doživotí.

Dylan McDermott (57)

Americký herec, kterého můžete znát například ze série American Horror Story, přišel o svou matku v pěti letech. Byla zastřelena a policie kauzu uzavřela jako nehodu. Herec se policistů na nehodu doptával, a tak byla kauza znovu otevřena v roce 2011 a za jejího vraha byl označen její tehdejší přítel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám