Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Drama prožívají nejen na filmovém plátně a v televizi. Tato pětice herců má osobní zkušenost se ztrátou blízkého člověka, který zemřel tím nejhorším možným způsobem.

Charlize Theron

Slavná herečka získala Oscara za hlavní roli ve filmu Zrůda, v němž ztvárnila masovou vražedkyni. Pořádné drama Charlize Theron (48) prožila i mimo kamery. V roce 1991 její otec Charles v podnapilém stavu napadl hereččinu matku Gerdu, která jej v sebeobraně zastřelila.

Jennifer Hudson

Hvězda muzikálu Dreamgirls nikdy nezapomene na rok 2008. Švagr herečky a zpěvačky Jennifer Hudson (42) tehdy zastřelil její matku Darnell, bratra Jasona a synovce Juliana. Vrah William Balfour byl odsouzen k doživotí za mřížemi.

Dylan McDermott

V seriálu American Horror Story prožil pořádné trauma, ale to není nic ve srovnání s tím, čím si prošel ve svých pěti letech. Tehdy byla zastřelena jeho matka Diane. Její smrt byla nejprve považována za nehodu, ale policie nakonec usvědčila jejího partnera s vazbami na organizovaný zločin.

Patrick Duffy

Bobby ze seriálu Dallas přišel v roce 1986 o oba rodiče. Marie a Terence byli zavražděni při ozbrojené loupeži v jejich baru. Z dvojnásobné vraždy byli obviněni dva muži, jimž soud vyměřil 75 let ve vězení.

Charice Pempengco

Herečka a zpěvačka ze seriálu Glee se v roce 2011 musela vyrovnat se ztrátou otce. Ten zemřel na Filipínách, kde vrazil do opilého muže, který ho několikrát bodnul sekáčkem na led do hrudi. Ricky Pempengco na místě zraněním podlehl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám