Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna Diana (†36) se postarala o vznik termínu “revenge dress“, když v roce 1997 vynesla na večírek Vanity Fair róbu od Christiny Stambolian. Okamžitě se začalo spekulovat, že se modelem, který rozhodně porušoval královský protokol, chtěla “pomstít“ nevěrnému Charlesovi. Diana ale zdaleka není jedinou slavnou dámou v historii, která takhle ukázala svému ex, o co přišel. Podívejte se, které další to udělaly.

Jennifer Aniston

Když se Jennifer Aniston (55) a Brad Pitt (60) v roce 2005 rozešli, byl z toho poprask. Speciálně proto, že se spekulovalo, že za rozchodem stála Angelina Jolie (48), se kterou si Pitt zahrál v trháku Pan a paní Smithovi. Jennifer ale jen tak něco neporazí. Poprvé od rozchodu se objevila na veřejnosti se vší parádou. Na premiéru thrilleru Hra s nevěrou dorazila sice bez doprovodu, ale v šatech, které řekly víc než tisíc slov. Vynesla středně dlouhý třpytivý model značky Chanel, k němuž sladila páskové boty na podpatku a zářila jako snad nikdy předtím. Ne nadarmo se o tomto outfitu hovoří jako o pomstě Bradovi.

Eva Longoria

Hvězda Zoufalých manželek Eva Longoria (49) vynesla na udílení Zlatých glóbů v roce 2011 úchvatnou róbu od Zaca Posena. Vypadala skvostně, přestože události předcházel obzvlášť bolestivý rozvod s Tonym Parkerem, za kterým údajně byla basketbalistova nevěra. Róbu oblékla na důkaz, že se jí daří mnohem lépe.

Jennifer Garner

Krátce poté, co Jennifer Garner (52) a Ben Affleck (51) ohlásili, že jdou od sebe, přišla herečka na Oscary 2016 sama. Lítost ale rozhodně nevzbuzovala, naopak, většina fanoušků litovala v tu chvíli Afflecka. Jennifer vynesla nádhernou černou róbu Versace, v níž působila sebevědomě, elegantně a noblesně. Navíc předvedla vyrýsované tělo. Módní kritici omdlévali a róba se navždy zapsala do historie udílení Oscarů. V tomto případě byla pomsta opravdu velmi sladká.

Jennifer Lopez

Garner navíc nebyla jedinou dámou, která se Benovi takhle “pomstila“. Před ní byl Affleck zasnoubený s Jennifer Lopez (54). Randili od roku 2002, ale o dva roky později přišel místo svatby náhlý rozchod. Zpěvačce to zlomilo srdce, jak později přiznala. Ovšem na udílení Zlatých glóbů, kam dorazila v sexy róbě od Michaela Korse, to na sobě nedala znát ani v nejmenším. Vypadala jako bohyně. A jak je vidět, jeden na druhého rozhodně nezapomněli. Loni totiž svou lásku obnovili.

Bella Hadid

Není lepší příležitost, kdy dokázat, že jste módní ikona, než na charitativním bále Met Gala. Bella Hadid (27) vynesla v roce 2017 pekelně sexy overal od Alexandera Wanga, který odhaloval záda až k zadečku a zdůrazňoval její dokonalou figuru. Modelka vzbudila tehdy hodně pozornosti, a to i proto, že model vynesla krátce po rozchodu se zpěvákem Weekndem. Náhoda?

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon (48) a Ryan Phillippe tvořili svého času jeden z nejkrásnějších hereckých párů v historii. Manželství nicméně nevydrželo, a když v roce 2007 ohlásili rozchod, zamrzelo to nejednoho fanouška. Krátce nato vyrazila herečka na udílení Zlatých glóbů v kanárkově žlutých koktejlkách návrhářky Niny Ricci a Phillippe se nejspíš doma tloukl do hlavy, že si takovou kočku nechal utéct.

Reklama

Další články

Načítám