Hlavní obsah
Článek

Není to ještě ani měsíc, co se Jennifer Garner (51) snažila maskovat pláč ve společnosti svého stále ještě manžela Bena Afflecka (51) a jejich dětí. Drama mezi dvojicí, která jen zázrakem ustála krizi, poté co se provalila hercova nevěra, pokračuje. Téměř totožný scénář se udál i v úterý, kdy rozprava mezi párem vyústila až v divokou hádku.

Jennifer vedle oscarového režiséra a herce poslední dobou opravdu nevypadá šťastně. Když společně v úterý ráno odvezli děti do školy v Los Angeles, začali se v autě o čemsi dohadovat. Výměna názorů rychle eskalovala a v co skončila, nepotřebuje komentář. Jak se zdá, herečka zůstává s Affleckem opravdu převážně kvůli společným třem dětem, ale jí samotné znovuobnovený vztah žádné potěšení nepřináší.

Dvojice se brala v roce 2005 a loni v červnu se rozešla. Momentálně se nachází ve stavu odloučení, rozvod ještě nenabyl platnosti. Už pár týdnů po rozchodu ovšem Ben započal usmiřovací pokusy, které na Jennifer fungovaly. Kdo ví, zda si herečka dnes své rozhodnutí nevyčítá...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám