Hlavní obsah
Článek

Gwyneth Paltrow (51) a Brad Pitt (60) se shodnou na jednom, všechno se děje z nějakého důvodu. Bývalý hvězdný pár, který byl v 90. letech i zasnouben, je už dnes o své milostné historii schopen i vtipkovat, jak dokázal v rozhovoru, který herečka zveřejnila na svém lifestylovém webu Goop.

V průběhu jejich konverzace Pitt podotknul: „Všechno vychází, jak má, co?“ Na což herečka odpověděla: „To tedy! A konečně jsem našla Brada, kterého jsem si měla vzít. A trvalo mi to jenom 20 let,“ smála se.

Hvězda Iron Mana narážela samozřejmě na svého současného manžela Brada Falchuka. S Pittem se vtípku zasmáli, je vidět, že jsou stále přátelé a udržují vřelé vztahy. Dokonce přiznali, že si vzájemného přátelství cení a mají se rádi.

Paltrow a Pitt tvořili pár v letech 1994-1997. Za zrušené zásnuby prý mohla herečka, jak později přiznala v show Howarda Sterna, kde uvedla, že prý byla moc mladá a Brad pro ni moc dobrý.

Šest let po rozchodu se herečka provdala za frontmana Coldplay Chrise Martina, s nímž má děti Apple (18) a Mosese (16). Rozvedli se v roce 2014 a o čtyři roky později se provdala za Falchuka.

Pitt byl v letech 2000-2005 ženatý s Jennifer Aniston (55), po ní následovalo hojně propírané manželství, a ještě propíranější rozvod s Angelinou Jolie (48). S tou má celkem šest ratolestí, o které se dodnes přetahují u soudu. Vlastní Shiloh (16) a dvojčata Vivienne a Knoxe (13) a adoptované Maddoxe (20), Zaharu (17) a Paxe (18).

Reklama

Další články

Načítám