Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po zhlédnutí traileru na vzpomínkový díl Přátel každého napadne, že Jennifer Aniston (55), Courteney Cox (59), Lisu Kudrow (57), Davida Schwimmera (54), Matta LeBlanca (53) a Matthewa Perryho (51) pojí stejně úzké kamarádství jako jejich postavy Rachel, Moniku, Phoebe, Rosse, Joeyho a Chandlera. Vzpomínky na staré dobré časy střídají objetí a ujištění, jak se mají rádi. Je tomu tak i ve skutečnosti?

Podle Kudrow ano, mezi seriálovými přáteli prý při natáčení vzniklo mimořádné pouto, které stále trvá. „Dokud seriál neskončil, nedošlo mi, jak vzácné bylo, jak jsme si sedli a jak se máme stále rádi,“ řekla herečka webu News. „Je to úžasné a v nadcházejícím díle budeme na seriál vzpomínat a oslavovat ho,“ dodala a potvrdila tak věc zřejmou z ukázky - totiž že nepůjde o klasický díl, ale o vzpomínkovou sešlost.

Šestice se spojila ještě před natáčením, prostřednictvím videohovoru. „Když jsme si zavolali poprvé, jen těžko jsme zůstávali u tématu, protože jsme se pořád smáli,“ vyprávěla s tím, že pro všechny bylo setkání po 17 letech od odvysílání poslední epizody velmi emotivní záležitostí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám