Hlavní obsah
Článek

Že mezi herečkami nemůže vzniknout přátelství, je fáma, která si žije svým vlastním životem. Vybrali jsme pro vás několik „hvězdných“ přátelství, která vás přesvědčí o opaku.

Jada Pinkett Smith (52) a Queen Latifah (50)

Herečka a zpěvačka se potkaly už jako puberťačky. Magazínu People Pinkett Smith řekla, že tehdy 17letou rapperku poprvé viděla v klubu v Baltimoru. „Nikoho takového, jako byla ona, jsem do té doby neviděla. Přiměla jsem promotéra, aby mě s ní seznámil,“ svěřila. „Jada a já spolu dokážeme vést plnohodnotnou konverzaci, aniž bychom něco řekly. Přitom si sdělíme všechno,“ doplnila kamarádku Latifah.

Přátelství těchto dvou slavných hereček rovněž začalo v jejich pubertálních letech, nad šálkem kávy. Tehdy šestnáctiletá Cameron si zašla do kavárny, v níž Drew pracovala. Barrymore svou kolegyni nejednou označila za sestru. „Jsme k sobě velmi upřímné, vzájemně se posouváme. A většinu života jsme si byly po boku, a spolu procházely tím skutečným životem a jeho každodenními vrcholy i pády, prostě jsme tu pro sebe,“ uvedla Barrymore. Obě se později staly Charlieho andílky.

Nejlepší kamarádky v Přátelích i ve skutečnosti. Právě slavný seriál je spojil a během deseti let jeho natáčení vzniklo pouto, které nepolevuje. Aniston je kmotrou dcery Cox Coco, a herečky si i vzájemně svědčily na svatbách. „Aniž bych chtěla říkat víc ze svého soukromí, je tu pro mě v dobrém i zlém,“ svěřila Aniston v jednom z rozhovorů.

Během víc než dvacetiletého přátelství toho spolu slavné herečky zažily mnoho. Mimo jiné nouzové přistání při cestě na natáčení filmu Sexy Pistols v roce 2004. Byl Halloween a obě herečky tehdy byly v kabině oblečené do klaunských kostýmů. „Klauny jsem nikdy neměla ráda, ani jako dítě. Ale po této zkušenosti je nemusím ještě víc,“ řekla Cruz v roce 2017.

„Je jednou z mých nejlepších přítelkyň. Říkáme si ‚huevos‘ (vajíčko). Protože když jsme spolu pracovaly, ještě jsme neměly děti, takže jsme toho mohly víc naspat. A tohle byl způsob, jak si vzájemně říct, že jsme líné. Mnohokrát jsme spaly v jedné posteli a ona se mě vždycky snažila vzbudit slovem ‚huevos‘,“ vyprávěla Cruz.

Jane Fonda (86) a Lily Tomlin (81)

Slavné herečky se potkaly na natáčení filmu Od devíti do pěti v roce 1980 a od té doby je pojí pevné přátelství. Fonda, která zmíněný snímek i koprodukovala, na Tomlin narazila díky její one woman show Appearing Nitely. „Co říct, byla jsem ohromená. A řekla jsem, že nechci dělat film o sekretářkách, pokud v něm nebude i ona,“ svěřila slavná Barbarella. A s Tomlin si notovaly i v úspěšném seriálu Grace a Frankie z roku 2015.

Přátelství mezi slavnými australskými herečkami rozkvetlo v roce 1991 při natáčení filmu Flirtování, znají se ale mnohem déle. Chodily na stejnou střední školu a byly členkami stejné divadelní společnosti. „Už jsme toho během těch let zažily hodně. Máme pro sebe velký respekt a lásku,“ uvedla Watts v roce 2017.

Michelle Williams (40) a Busy Philipps (41)

I tyto dvě slavné herečky spojila práce, natáčení populárního seriálu Dawsonův svět v roce 2001. „Miluju ji. Je důkazem, že životní láska ženy nemusí být muž!“ řekla Williams v roce 2016. Byla to právě Philipps, která byla přítelkyni největší oporou po tragické smrti Heatha Ledgera v roce 2008. S předčasně zesnulým hercem má Williams dceru.

Herečky, jež jsou obě dcerami slavných rodičů, to spolu táhnou už od střední. Hned v počátku svých kariér si společně zahrály ve filmu Dr. T a jeho ženy, ve kterém měly předepsaný polibek. Dodnes o tom prý vedou rozpravy.

Reklama

Další články

Načítám