Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Umu Thurman (53) proslavil kultovní film devadesátých let minulého století Pulp Fiction: Historky z podsvětí Quentina Tarantina. Spolupráce s tímto režisérem pokračovala ještě na další její legendární roli ve dvoudílném filmu Kill Bill.

Nádherná herečka oslavila v tomto týdnu významné jubileum a nyní se tak řadí mezi další sexy padesátnice, jako je Jennifer Lopez (54), Jennifer Aniston (55) nebo Mariah Carey (54).

Uma má za sebou slušnou řádku filmů, a kromě nich se stihla dvakrát provdat a porodit tři děti. Prvně byla vdaná za herce Garyho Oldmana, se kterým jim manželství vydrželo jen dva roky. Poté se na natáčení sci-fi dramatu Gattaca v roce 1997 potkala s hercem Ethanem Hawkem a vzala si jej jen rok poté. Bývalí manželé spolu mají dceru Mayu (21) a syna Levona (18). Thurman má ještě dceru Lunu (7) s bývalým partnerem Arpadem Bussonem.

Vy se nyní můžete pokochat róbami, které Uma oblékla na významné události a jež daly na odiv její přednosti v sexy výstřizích.

Reklama

Další články

Načítám