Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reese Witherspoon (48) a Jennifer Aniston (55) si zahrály sestry už v seriálu Přátelé. Nyní se opět potkaly při natáčení The Morning Show produkce Apple. A zatímco řada slavných žen, mnohdy i mladších, než jsou tyto herečky, se často uchyluje k chirurgickým zákrokům a jiným úpravám zevnějšků, Jennifer ani Reese jim neholdují.

Místo toho prozradily, co je tajemstvím jejich bezchybných figur a mladistvých vzhledů. Jennifer propadla přerušovaným půstům. Tzv. intermittent fasting drží denně 16 hodin, k tomu obě denně pijí zelený džus a cvičí minimálně pětkrát týdně. Jednou týdně si pak užijí „cheat day“, kdy mohou jíst, co se jim zachce a kdy se jim zachce.

Jennifer přiznala, že ráno nezahajuje pořádnou snídaní, ale drží půst. „Zaznamenala jsem na svém těle velký rozdíl, když nejím 16 hodin,“ přiznala herečka. „Já snídám zelený džus a kávu,“ doplnila ji Reese ve vysílání Radio Times.

Na rozdíl od Aniston, kterou z postele před devátou hodinou nedostanete, Witherspoon vstává v půl šesté se svými dětmi. Poté jde cvičit, trénuje prý šestkrát týdně, zatímco Jennifer pětkrát. Je tedy vidět, že svůj vzhled opravdu nemají zadarmo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám