Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen co si herečka Jennifer Aniston (55) založila profil na Instagramu, strhl se o něj takový fanouškovský zájem, že servery sociální sítě nápor nezvládly a několikrát spadly. Takový ohlas jí může každý influencer jen závidět.

Fotkou, jíž Aniston své působení na Instagramu odstartovala, byla momentka s přáteli - těmi seriálovými i skutečnými - Courteney Cox, Lisou Kudrow, Mattem LeBlancem, Matthewem Perrym a Davidem Schwimmerem.

Fotka má aktuálně přes 12 miliónů lajků, enormně úspěšný (přes 9 miliónů zhlednutí) je také hereččin druhý příspěvek, video, jímž na svůj úspěch vtipně reaguje. „Rozčileně“ na něm odhazuje mobil do kouta a píše: „Slibuji, že jsem to nechtěla rozbít... Díky, lidi, za milé, i když trochu problémové přivítání,“ vzkázala seriálová Rachel aktuálně víc než 11 miliónům lidí, kteří ji sledují.

„Slibuji, že jsem to nechtěla rozbít,“ vtipkovala herečka v reakci na technické potíže, které zapříčinil enormní zájem o její profil

Tato fotka vzbudila obrovský zájem fanoušků

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám