Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V průběhu fenomenálního seriálu Přátelé jsme kromě hlavních aktérů mohli vidět i řadu dalších hereckých hvězd. Jednou z nich byl i Cole Sprouse (26), který ztvárnil malého Bena, syna Rosse Gellera, ačkoliv v té době ještě nikdo ani netušil, jaká hvězda z něj jednou bude.

Sprouse se svým dvojčetem Dylanem začal hrát už jako batole, dnes je známý hlavně díky seriálu Riverdale, ve kterém hrál i nedávno zesnulý Luke Perry. A i když Cole randí se svou kolegyní ze seriálu Lili Reinhart, jeho první láskou byl někdo úplně jiný.

V rozhovoru pro US Today se svěřil, že se během natáčení Přátel zamiloval do Jennifer Aniston (55), která hrála Rachel Green. Do koho jiného také, že?

„Zamiloval jsem se do ní. Ale to v té době asi každý na světě,“ dodal rychle Sprouse na svou obranu. „Pamatuji si, že jsem měl trochu strach, když seděla vedle mě na gauči.“

Natáčecí tým si toho prý také všiml. „Pamatuji si, jak jeden kameraman poznamenal, že se malý chlapec zabouchnul. Úplně jsem zrudnul, ale pamatuji si, že jsem měl pocit, jako bych se zamiloval.“

Na hercovu obranu je na místě dodat, že stejný pocit by měl vedle Jennifer Aniston nejspíš každý, a to v jakémkoli věku. Jak se Sprouse v průběhu let proměnil, se můžete podívat v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám