Hlavní obsah
Článek

Oslavu padesátin pojala herečka Jennifer Aniston (55) ve velkém stylu. Zahraniční média informují o dvou stovkách přátel, mezi nimiž jeden obzvlášť vynikal. Možnost popřát své bývalé manželce nenechal nevyužitou ani herec Brad Pitt (60). To byla jen voda na mlýn fanoušků, kteří by exmanžele zase rádi viděli bok po boku.

A gratulaci své bývalé paní poslal i herec Justin Theroux (52), ten jen písemně, prostřednictvím Instagramu. Tam sdílel fotku své „divoké“ manželky, držící nad hlavou buvolí rohy, k níž napsal: „Vše nejlepší této divoké ženě. Divoce milující, divoce laskavé...a divoce zábavné.“

Justin Theroux také pogratuloval své exmanželce

Aniston v jednom z nedávných rozhovorů uvedla, že svá manželství považuje navzdory rozvodům za úspěšná. „Má manželství byla velmi úspěšná, tedy podle mého. A když pak dospěla ke konci, šlo o naši volbu, kterou jsme udělali, abychom byli šťastní. Někdy totiž štěstí nekoresponduje s touto úmluvou,“ uvedla pro Elle. S Pittem byla Jennifer ve svazku mezi lety 2000 a 2005, manželkou Therouxe byla od roku 2015 do roku 2017.

Ani s jedním nemá Jennifer děti, v citovaném rozhovoru však naznačila, že otázku mateřství nemá uzavřenou. „S dnešní vědou a zázraky můžeme dělat věci i v jiný čas, než tomu bývalo dřív,“ řekla herečka.

Reklama

Další články

Načítám