Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Povídá se, že dovolená v Mexiku, na niž Jennifer Aniston (55) a Justin Theroux (52) na začátku roku odjeli, měla být posledním pokusem zachránit skomírající manželství. Ten bohužel nevyšel a herci v půlce února oznámili, že se po dvou a půl letech rozcházejí.

Do letoviska Cabo Lan Lucas je doprovázeli kolegové z branže a blízcí přátelé Jason Bateman (49) a jeho žena Amanda Anka (49), kteří jsou příkladem, že i herecké svazky mohou mít dlouhého trvání. Letos oslaví sedmnácté výročí svatby. I jejich vztah ale prošel krizí. Batemanova mladická záliba v alkoholu a návykových látkách ho nepřešla ani po svatbě a o manželku jej málem připravila. A tak přišlo ultimátum: buď ona, nebo divoké večírky, herec si vybral - a vyhledal pomoc.

Ruku v ruce nyní přišli na premiéru Batemanova nového filmu Noční hra, v němž hrál (postavu Maxe) i jej produkoval. Z dalších zmiňme filmy Pařba o Vánocích nebo Dárek či seriál Ozark. Jeho žena Amanda, dcera hudebníka Paula Anky a někdejší modelky Anne de Zogheb, má filmografii podstatně chudší. Naposledy si zahrála před čtyřmi lety v seriálu The Fosters.

S Aniston se Bateman potkal před víc jak dvaceti lety na dovolené v Aspenu, pojí je přátelství a několikrát se setkaly i jejich pracovní cesty. Zahráli si spolu např. v komedii Záměna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám