Hlavní obsah
Článek

Amerika žije rozchodem Jennifer Aniston (55) a Justina Therouxe (52), Velká Británie řeší jiný slavný pár. Místní média spekulují o konci lásky Liama Paynea (24) a Cheryl Cole (34).

Vztahu zpěváka z kapely One Direction se starší umělkyní nikdo netipoval příliš dlouhé trvání. Před 11 měsíci se však dočkali syna jménem Bear. Jejich láska ale netrvala věčně.

Liam měl už několik nocí strávit mimo společný domov a péči o dítě přenechat jeho matce. Zpěvák už údajně kontaktoval právníky, aby z bitvy o syna vyšel s co nejmenší ztrátou. Jeho majetek totiž výrazně převyšuje jmění jeho ženy. Zatímco Liam disponuje 54 milióny liber, Cheryl by napočítala 20 miliónů.

Zpěvák sice není ženatý, ale řeší možnost, jak si zajistit přístup k synovi, aniž by musel příliš platit. „Obrátil se na právníky o radu, ale stále si přeje, aby se s Cheryl udobřili. Chce jen být připravený na všechny možnosti.

Cheryl už má za sebou dva rozvody. S fotbalistou Ashleyem Colem ani podnikatelem Jeanem-Bernardem Fernandezem-Versinim si ale děti nepořídila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám