Hlavní obsah
Článek

Do rozvodu Angeliny Jolie (48) a Brada Pitta (60) si už rýpla i velká kamarádka Jennifer Aniston (55), komička Chelsea Handler (41), která za rozvod pochopitelně viní Angelinu Jolie, jež její kámošce Aniston kdysi Brada přebrala.

"Říká se, že hlavním problémem bylo, že Brad Pitt hodně pil alkohol a kouřil marihuanu. Nedivím se, že si takovou ‚léčbu‘ musel naordinovat,“ zamyslela se ve své talkshow známá komička.

„Možná to bylo proto, že místo aby posledních dvanáct let strávil s Georgem Clooneym a Mattem Damonem u jezera Como, tak byl zavřený v baráku s 85 dětmi, které mluví 15 jazyky,“ narážela ironicky na Bradovou multikulturní rodinku Handler, která však pustila ještě mnohem jedovatější slinu.

„A dalším důvodem je, že si vzal zasr*ného blázna,“ nemazlila se s Angelinou Chelsea Handler, která na konci televizního projevu nezapomněla dodat, že by se páru mělo dopřát co nejvíc soukromí.

Ona sama se prý už ve své show k Bradovi a Angelině vyjadřovat nebude. Její vyjádření bylo ostatně ostré a poměrně jasné.

Reklama

Další články

Načítám