Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dříve „Mr. & Mrs. Smith“ tvořili nejdokonalejší hollywoodský pár, ale předloňská svatba jejich vztah příliš neupevnila. Zatímco Angelina Jolie (48) chřadne, Brad Pitt (60) se údajně sblížil s její kolegyní Marion Cotillard (40).

V minulosti byli Brad a Angelina ozdobou červeného koberce, ale v posledních měsících se ve společnosti objevují samostatně s odůvodněním, že je rozděluje náročný pracovní program a péče o šest dětí. Bývalá filmová sexbomba navíc působí dost nezdravě, což je přisuzováno stresu provázejícímu manželskou krizi. Jolie je chorobně žárlivá a její váha prý kvůli špatnému psychickému stavu dokonce klesla pod 40 kilogramů.

Brad Pitt měl kouzlu Marion Cotillard propadnout při natáčení romance z druhé světové války s názvem Allied (Five Seconds of Silence), kde vytvořili spokojenou rodinku. „K něčemu mezi nimi rozhodně došlo. Členové štábu byli přesvědčeni o tom, že vzájemnou lásku před kamerami jen nepředstírají,“ píše americký magazín Star. Brad se prý během natáčení vůbec nechoval jako ženatý muž a Marion se pokaždé v jeho přítomnosti rozzářila.

Angelina si je rizika, jaké přináší láska podle scénáře, moc dobře vědoma. S Bradem se totiž sblížila při natáčení filmu Mr. & Mrs. Smith v době, kdy ještě tvořil pár s Jennifer Aniston (55). Teď se nejspíš historie opakuje, ale s tím rozdílem, že v hlavní roli je Marion Cotillard, jíž role Edith Piaf kromě Oscara a Zlatého glóbu zajistila i Českého lva, protože film vznikl v koprodukci Francie, Velké Británie a České republiky.

Reklama

Další články

Načítám