Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V neděli se chystají Jennifer Aniston (55) a Justin Theroux (44) prožít poprvé svátek zamilovaných jako manželé, ale ještě předtím stihli oslavit něco úplně jiného - hereččiny narozeniny. Páreček ve středu večer vyrazil do newyorského divadla Richarda Rogerse na Broadwayi na muzikál Hamilton. Schválně, jestli byste tipovali, že tahle kočka v kožené mini oslavila už sedmačtyřicetiny...

Moderní páreček čtyřicátníků vypadal v ležérních outfitech úplně jinak, než v neděli na premiéře druhého pokračování Zoolander. I přesto, že se jedná o pořádně bláznivou komedii, manželé se hodili do gala pomalu jako na Oscary.

Mladistvé oblečení ale zdá není všechno a podle čtenářů britského Daily Mailu Aniston na svůj věk minimálně v obličeji vypadá.

„Jennifer Aniston 47. Sandra Bullock, Marisa Tomei a Elle Macpherson všechny 51. Nikdy byste neřekli, že je Jennifer o čtyři roky mladší, kdyby vedle nich stála,“ píše například čtenářka Ashley Ann z New Yorku a mnozí se k ní připojují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám