Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

O tom, že si Mariah Carey (54) po rozchodu s manželem Nickem Cannonem výrazně přilepšila, není pochyb. Po zásnubách s Jamesem Packerem (48) ji zdobí prsten, kvůli němuž by snad neměla bez doprovodu ochranky chodit ani na toaletu.

Australský miliardář to s Mariah myslí opravdu vážně, takže při výběru zásnubního prstenu (o prstýnku nemůže být řeč) nešetřil. Carey se tak může pochlubit nejen největším hlasovým rozsahem, ale také nejhodnotnějším pokladem na svém prsteníčku. Tam totiž nosí 35karátový diamant, čímž trumfne všechny hvězdy šoubyznysu.

Jennifer Anniston (55) si musela vystačit s 10karátovým, Kim Kardashian (43) s 15karatovým, Angelina Jolie (48) s 16karatovým a Beyoncé s 18karatovým diamantem. Prvenství dosud držela Elizabeth Taylor, ale i ten její měl o dva karáty méně.

Cena pokladu, jimž Packer vyjádřil zpěvačce svou lásku, se odhaduje na 10 miliónů amerických dolarů, což odpovídá 250 miliónům českých korun. Za takovou sumu by se dala postavit nejen luxusní vila, ale celá prominentní čtvrť.

Reklama

Další články

Načítám