Hlavní obsah
Článek

Jenna Ortega (21) se proslavila hlavně jako temná Wednesday Addams, která o jakékoliv odhalování určitě nestojí. O to víc si to mladá herečka vynahrazuje v civilním životě, kde nosí čím dál odvážnější modely.

Nedávno Jenna upoutala fanoušky odvážným snímkem na sociální síti. Na něm se sama vyfotila v koupelně jen v bílé košilce a ze svého těla ukázala opravdu hodně. A nemá s tím očividně problém ani na společenských akcích. Na premiéře k dalšímu dílu série Vřískot, ve kterém hraje, dorazila v zajímavém modelu, složeném z košilových šatů s obřím výstřihem a černého saka, které odhalovalo její ramena. Herečka ukázala i své nožky a outfit doplnila střevíci na vysokém podpatku.

Jenna si v dalším pokračování hororu zopakovala roli Tary Carpenter, za kterou v roce 2022 získala ocenění MTV Movie & TV Awards za nejděsivější výkon, v originále Most Frightened Performance. Pro herečku to ale rozhodně není první role v tomto žánru. Objevila se ve filmech Insidious 2 a Chůva na zabití: Krvavá královna.

Diváci se ale určitě velmi těší i na pokračování seriálu Wednesday, jehož vznik Netflix oficiálně oznámil už v lednu. Novinkou je pak zatím tajemný projekt, ve kterém se má Jenna objevit po boku herce a zpěváka The Weeknda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám