Hlavní obsah
Článek

V Hollywoodu proběhl charitativní gala večer každoročně pořádaný amfAR, nadací na výzkum AIDS. A protože šlo o noblesní událost, slavné dámy se opět předvedly v plné kráse.

Řada přítomných dam vynesla róby s výstřihem. Absolutně nepřehlédnutelná byla například modelka Alessandra Ambrosio (42) nebo herečka Jenna Dewan (43). Na hluboký dekolt ale vsadila i matka Paris Hilton Kathy, která se toho ve svých 62 letech rozhodně nebála.

Vyšponované poprsí bylo možné zahlédnout i u zpěvačky Addison Rae, herečky Lany Condor nebo herečky Ashley Benson, bývalé partnerky modelky Cary Delevingne.

Na důmyslné průstřihy, díky nimž odhalily dost kůže, vsadily kromě zmiňované Dewan také zpěvačky Malu Trevejo nebo Loren Grey.

Paris Jackson (25) nebo Meg Ryan se rozhodly, že nebudou poutat pozornost výstřihy, i tak byly okouzlující. A překvapivě umírněný, i když k příležitosti ne úplně vhodný model předvedla tentokrát i rebelka Bella Thorne (26).

Jak to slavným dámám na akci slušelo, si prohlédněte v naší galerii, v anketě níže pak můžete hlasovat pro svou favoritku.

Která ze slavných dam byla podle vás nejkrásnější?
Alessandra Ambrosio
36,1 %
Jenna Dewan
5,9 %
Kathy Hilton
0,6 %
Addison Rae
4,1 %
Lana Condor
1 %
Ashley Benson
1 %
Bebe Rexha
1,8 %
Camila Mendes
7,5 %
Gizele Oliviera
2,1 %
Garcelle Beauvais
2,1 %
Joy Corrigan
2,3 %
Loren Grey
1,6 %
Malu Trevejo
0,7 %
Paris Jackson
2,8 %
Milla Jovovich
1,1 %
Lori Harvey
5,1 %
Amelia Zilber
8,8 %
Bella Thorne
0,6 %
Meg Ryan
14,8 %
Celkem hlasovalo 15152 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám