Hlavní obsah
Článek

Herečka a tanečnice Jenna Dewan (43) se připravuje na příchod druhého potomka. Jako spoustu jiných maminek si nechala udělat fotky, které jí těhotenství budou připomínat. S fanoušky se o ně podělila, a stejně tak o krátké video. Autorkou snímků je fotografka Elizabeth Messina.

Dewan se nechala fotit v bílých krajkách, stojící, ležící v posteli, sama i s partnerem, nebo ponořená ve vaně. Poslední snímek, na němž má jako pavučinu lehké a téměř neviditelné šaty, vznikl na pohovce a herečka k němu napsala: „Tak nějak jsem focení skončila nahá a na špičkách, ale nemůžu být spokojenější.“

Ke snímkům s otcem očekávaného dítěte Stevem Kazeem, pak uvedla, že partner je její láska, dar a že je tou nejšťastnější ženou.

Těhotenství Dewan oznámila loni v září. S hercem a zpěvákem Kazeem začala chodit několik měsíců po ohlášení rozchodu s hercem Channingem Tatumem. S tím má šestiletou dceru Everly.

Herečka a tanečnice sdílela na sociální síti výsledky těhotenského focení. Přidala i video ze zákulisí, ke kterému napsala, že při žádném focení nebyla v klidu, tak proč by ji mělo tehotenství zastavit.

Tak nějak se stalo, že jsem focení skončila nahá a na špičkách, píše Dewan

Má láska, můj dar. Jsem ta nejšťastnější žena, vzkázala partnerovi

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám